30. květen – 01. červen 2018

Dne 30. 5. 2018 nastal den D a my, žáci VI. B, VI. A a VII. A jsme jeli na školní výlet do rekreačního a sportovního centra U Starého rybníka ve Zbraslavicích.
Po příjezdu jsme hráli různé hry, protože pokoje ještě nebyly připraveny. Zábavné centrum nabízí velký výběr možností. Po rozdělení do pokojů jsme si vybalili a užívali si společné zábavy. (Poté nastal kámen úrazu. jídlo, ale to tady zmiňovat nebudeme.) Hlavní zábava byla po obědě, když jsme hráli paintball, který byl skvělý. Hráli jsme v týmech proti sobě a navečer jsme byli velmi utahaní, protože bylo velké horko. Večer naštěstí pršelo, takže se ochladilo.
Další den jsme navštívili letiště se zajímavou i poučnou prohlídku. Po zpáteční cestě všichni padli únavou nejen z velkého tepla, ale i z předávkování sladkostmi. Po obědě jsme se vypravili na druhou procházku k rybníku Vidlák, kde jsme se mohli i vykoupat. Během cesty jsme plnili různé úkoly. Po vykoupání jsme pokračovali do Černínů, kde jsme se občerstvili výbornou zmrzlinou. Naneštěstí nám ujel poslední autobus, který by nás mohl dovést nazpět. Takže jsme šli zpátky pěšky. Po návratu byl klid. Poté nastal ten super zážitek – LANOVÝ PARK. Instruktorka Renata nám vše ukázala a vysvětlila. Byla to velká zábava, i když některé překážky byly velmi obtížné.
Poslední den jsme začali už ráno vyklízením pokoje a zabalováním věcí. Také jsme popřáli spolužačce k narozeninám a nakupovali v místním kiosku. Bohužel začalo pršet, takže jsme museli být na lavičkách pod střechou.
Výlet se nám velmi líbil a těšíme se na další třídní výlety. Děkujeme paní učitelce Coubalové, Slavíčkové a Hradecké za skvělý a nezapomenutelný zážitek.

Karolína Kysilková, Kateřina Líbalová, Marie Havlíčková, B. Novotná a Helena Čírtková, VI. B