23. říjen 2018

23. 10. 2018 byl den, kdy se VIII.B a část VIII.A vydala v doprovodu paní učitelky Linhartové a pana učitele Hradeckého do IQ PARKu v Liberci.
Všichni jsme přišli dovnitř strašně natěšení, někteří z IQ PARKU a jiní z kuličkové zmrzliny, která byla k dostání ve vestibulu. U pokladen jsme se dozvěděli, že se tenhle IQ PARK doporučuje dětem do 10-ti let. Kluci si samozřejmě nemohli odpustit poznámku o tom, že je tohle přesně pro nás, pokud se bere náš mentální věk. Mohli jsme si vyzkoušet být součástí kapely, profesi moderátora, hasiče, lékaře, jaké to bylo na Titanicu, když se potápěl a spoustu dalšího. Paní Linhartová domluvila Mrazivou show s kapalným dusíkem a za to jí moc děkuju. Byla to úžasná podívaná a taky velmi naučná show. Když už jsme vážně odcházeli, holky si nemohly odpustit koupit si kuličkovou zmrzlinu, na kterou se tak těšily. Takže odcházely s úsměvem na tváři.
Myslím, že budu mluvit jak za VIII.B, tak za část VIII.A, když napíšu, že jsme si to náramně užili. I když to zrovna nebylo určené naší věkové kategorii.


Štěpánka Krušinová, VIII.B