5. červen 2019

V nejmladší skupině malých závodnic vybojovala naše žákyně Melisa Antošová z 2. B skvělé 1. místo. Porazila více jak osmdesát závodnic. Další bod pro naši školu získal v aerobiku Drahoš Podveský díky 14. místu. Blahopřejeme! Všem závodnicím a závodníkovi patří pochvala za sportovní výkony.    

Středa přinesla bronzové medaile pro žákyně 8. – 9. tříd. Naše basketbalistky předvedly perfektní týmový výkon. Skvěle zvládli jak obrannou, tak útočnou činnost. Alespoň jedno skórovat se povedlo většině hráček. Finále nám uteklo o jediný koš, v zápase proti 5. ZŠ. V boji o třetí místo jsme pak porazili 3. ZŠ  hladce 10:2. Sestavu tvořily: Veronika Holoubková, Adéla Voslářová, Helena Jehličková, Natálie Pleskačová, Anna Tesaříková, Sandra Kronusová, Barbora Kaprálková, Adéla Pecinová, Lucie Loumanová a Katrin Šmídová. Jejich mladší spolužačky bojovaly srdnatě, ale stačilo to jen na 6. místo.

Nejúspěšnější středeční tým tak byli fotbalisté ze 4. a 5. ročníku. Hoši ve složení Petr Pěkný, Matyáš Kolář, Petr a Tomáš Literovi, Vojtěch Tománek, Jakub Kozdera a Ondřej Kasička opět prokázali, že jsou široko daleko nejlepší fotbalový tým ve své kategorii a do školy nesou zlato.

Bc. Iva Jarošová, Mgr. Helena Kopřivová, Mgr. Kateřina Kárová