6. červen 2019

Fotbal
Naše florbalistky dnes předvedly velmi bojovný a týmový výkon. V obraně byly téměř bezchybné i v utkání proti velmi silným soupeřkám. Perfektnímu výkonu však scházely branky. Proto naše úsilí dnes stačilo pouze na 7. místo. To samé se dá říci i o našich mladších žákyních. Jediná výhra nestačila na lepší než 7. místo.
Sestava žákyň 8. – 9. roč: Natálie Pleskačová, Sandra Kronusová, Helena Jehličková, Veronika Holoubková, Tereza Dušková, Lucie, Loumanová, Kateřina Pavlíčková, Anna Tesaříková.Sestava žákyň 6. – 7. roč.: Aneta Hamarová, Magdaléna Jehličková, Anežka Nováková, Karolína Kysilková, Denisa Kulovaná, Adéla Kotilová, Berenika Fabienne Novotná, Marie Dobiášová, Tereza Převrátilová, Barbora Votrubová a Karla Hrodková.

Korfbal
Naši nejmladší hráči vybojovali krásné 3. místo. Velké poděkování patří zejména čtveřici Nicol Taftlové, Anežce Chobotové, Milanovi Bočkovi a Filipovi Metzlovi. Svoji premiéru zvládli na výbornou. Gratulujeme a díky za dobrou reprezentaci naší školy.
Starší hráči hráli statečně, ale byli v nevýhodě. Ne všichni nominovaní hráči se totiž z rozličných důvodů dostavili, je to velká škola. Zbylým členům družstva patří pochvala za bojovnost a sportovní nasazení, i když neosadili medailové pozice. 

Mgr. Kateřina Kárová, Mgr. Helena Kopřivová, Bc. Iva Jarošová, učitelky